onsdag, oktober 18, 2006

Tisdag, snart hemdax.

Lyckades hitta till motellet. Bara en felstyrning, lurades ännu en gång av att skyltarna till avtagsvägen siter EFTER korsningen. Dom gör det ibland, inte konsekvent, för det vore ju för enkelt för bilisten. Men ingen värre fadäs, det gick att gena över några snabbmatsrestauranger, korsa tre motorvägsfiler på tvären och en kvick u-sväng. På spåret igen.

Tog mej in till city. Gick ganska bra. Svängde av highway'en mot "City center". Kom till hamnen. Vände, hittade en Starbucks och fick morronkaffe. Ny skylt mot city center, och nu kom jag rätt. Var på gädd-markanden. Och i hamnen. Bland restauranger, turbåtar och affärer alltså, inte den för lastbåtar. Fick bli en sista chowder till lunch, på Ivars fisk-bar.




Ungjävlarna står en meter från restaurangborden och matar trutarna, stora som schäfrar, ivrigt påhejade av sina föräldrar. Tror inte det är nån ide att påpeka att det vore trevligt utan dom asen bland maten, det dyker upp nya barnfamiljer med matande barn hela tiden. Och är det nån som kommer ihåg hur högt en trut låter, en meter bort?